Ring op Menu

Om os

Værkstedet

Vores værksted er autoriseret Bosch Car Service. Siden virksomhedens opstart har vores fokus været at tilbyde vores kunder branchens højeste faglighed samt serviceniveau. Det sikrer vi gennem løbende uddannelse af vores personale – både gennem Bosch og andre professionelle udbydere.
Vi er specialister på hver vores felt. Vi kombinerer systemkendskab og diagnoseudstyr fra Bosch med direkte adgang til bilfabrikkerne vha. originalt testudstyr. Resultatet af vores høje vidensniveau kombineret med det bedste og mest moderne udstyr, er til vores kunders store fordel. Det giver nemlig effektivitet, hvad enten bilen skal have udført service, reparation eller diagnose.
Når du benytter vores værksted, opretholder du selvfølgelig altid din fabriksgaranti, da vi følger bilfabrikkens anvisninger. Bosch er verdens største systemleverandør til bilfabrikkerne.

Værkstedet
Salgsafdeling

Salgsafdeling

I vores salgsafdeling finder du både biler og motorcykler. Vi er autoriseret forhandler af Kawasaki motorcykler og har stort set hele modelprogrammet repræsenteret i vores udstilling.
Udover almindeligt salg håndterer vi alle former for leasing. Vi kan derfor give dig en grundig vejledning, når du overvejer at lease din næste bil eller motorcykel.
Finder du ikke drømmebilen i vores udstilling, så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige i udlandet. Vi håndterer hele processen fra import, klargøring og leasingaftale til evt. videresalg efter endt aftale. I leasingperioden står vores specialiserede værksted klar til at hjælpe med servicering og reparationer.

Historien

Starten

Virksomhedens historie starter tilbage i 1983, hvor Bent Jensen stiftede ”Bent Jensen Automobiler”, der beskæftigede sig med salg og reparation af datidens biler. Bent er stadig aktiv i firmaet på deltid, hvor han i dag primært hjælper med opgaver omkring import af biler.

I starten af nullerne skete der meget udviklingen inden for bilverdenen og opgaverne på værkstedet var nu ofte fejlfinding på digitale, computerstyrede systemer, fremfor tidligere analoge systemer. Der var et hurtigt stigende behov for viden indenfor de moderne systemer, der nu var en del af mange nye biler. Og netop dette blev virksomhedens primære speciale. De tyske luksusmærker var først med den nye teknik, og disse biler fyldte efterhånden mere og mere på værkstedet.

Generationsskifte og nyt navn: Lundgård Autoteknik

I 2009 overtog Morten S. Jensen familievirksomheden og drev det videre under navnet ”Lundgård Autoteknik”, som samtidig blev en del af Bosch Car Service. Bosch er verdens største systemudvikler og -leverandør til bilfabrikkerne og har dermed også unikt systemkendskab. Det er en stor fordel for os at have adgang til data, erfaring og uddannelse direkte fra systemleverandøren.
Samtidig blev der investeret i mere mærkespecifikt udstyr for at kunne opdatere software, kode styreenheder og tjekke for fabrikskampagner ifm serviceeftersyn. Dvs. at opgaver, som normalt kun kunne løses på et mærkeværksted, nu kunne klares, da der var adgang til disse mærkers online platform. I 2010 var vi online med BMW, Mercedes og Porsche. I dag er vi online med de fleste bilmærker, som kommer på værkstedet.

FIAT i Hjørring

I 2013 overtog Morten S. Jensen Laur. Jensen – Fiat i Hjørring (Nu Thema Auto). Endnu et speciale var tilføjet – nemlig italienske biler. Fra starten var drømmen, at de to virksomheder en dag skulle fusioneres, og det er nu planlagt til 2022. Hos Thema Auto er de særligt stærke på autocampere, erhvervsbiler og skadesarbejde.
I 2016 startede samarbejdet mellem Morten S. Jensen og Rasmus Bang Nielsen og senere samme år købte Rasmus sig ind i Thema Auto. Rasmus og de øvrige kolleger bliver en del af den samlede virksomhed ultimo 2022.

Leasing

I 2015 startede Morten S. Jensen og Henrik Leth et samarbejde op om flexleasing. Det blev til deres fælles virksomhed SL Leasing. Samarbejdet opstod, da begge var enige om, at der manglede gennemsigtighed på leasingmarkedet, og at der var et behov for dette. Netop gennemsigtighed og god rådgivning omkring alle former for leasing blev – og er fortsat – en hjørnesten i virksomheden. Den hurtige udvikling i virksomheden var et bevis for, at netop gennemsigtighed var noget kunderne satte pris på.

I 2019 kom Carsten T. Østergaard ind i virksomheden og er i dag en del af salgsteamet sammen med Henrik Leth.

Nye lokaler til AUTOTEKNIKA

I 2020 flyttede Lundgård Autoteknik og SL Leasing sammen ind på Læsøvej 9 i Hjørring. At gå fra ca. 700 m2 til ca. 4.700 m2 muliggjorde at samle al aktivitet under ét tag og under et nyt fælles navn: AUTOTEKNIKA. Samtidig blev vores værksted certificeret som Bosch El- og hybridværksted.

Motorcykler

I 2021 blev endnu et ben tilføjet – nemlig motorcykler. Som autoriseret forhandler af Kawasaki samt værksted for mærket, kan vi nu tilbyde både nye og brugte motorcykler til de nordjyske motorcyklister. Sikkerhedsudstyr, tøj m.m. forhandles ligeledes.

Vores fremtidige ambition med AUTOTEKNIKA er fortsat at være førende inden for vores specialer samt sikre vores kunder gode oplevelser. Det sikrer vi vha. løbende uddannelse samt investering i nødvendig teknologi.