Ring op Menu

Leasing

Leasing

Flexleasing

Autoteknika Leasing A/S er et selvstændigt leasingselskab, hvor vi tilbyder både finansiel og operationel leasing til biler, autocampere og motorcykler. Hos os er der ingen fordyrende led mellem dig som leasingtager og leasingselskabet.

Vi sætter rådgivning omkring leasingaftalen i højsædet. Du er med i hele processen og får fuldt indblik i detaljerne, herunder beregning af leasingomkostningerne. I vores aftale er det nemt for dig som kunde at se:

  • Hvad bilens købspris er
  • Hvad 1. gangs ydelsen er delt op i (gebyrer, straksafskrivning, leveringsomkostninger mm.)
  • Den månedlige leasing ydelse, delt op i registreringsafgift og finansiering
  • Hvad bilens scrapværdi er ved aftalens udløb
For os er det afgørende, at du kan gennemskue og forholde dig til din aftale fra start til slut. Det giver ejerglæde fra start og sikrer, at afviklingen af aftalen ved udløb også bliver en god oplevelse.

Flexleasing

Vi tilbyder finansiel leasing til privat- og erhvervskunder i op til 36MDR ad gangen – det være sig helårs-, sæson- eller splitleasing.

Alle aftaler kan opsiges med en måneds varsel fra aftalens start.

Operationel leasing

Ønsker du tryghed og fuldt overblik over omkostningerne, tilbyder vi individuelt tilpassede leasingaftaler med tilhørende service ordninger. I så tilfælde indgås en aftale om, hvor mange km du må køre om året, samt hvornår bilen skal tilbageleveres. Herved er der taget højde for omkostningerne til leasingydelser, service, eventuelle reparationer og ikke mindst, at det er os der indestår for scrapværdien.

Splitleasing

Vi håndterer din splitleasing aftale efter gældende regler hos SKAT. Alle omkostninger forbundet med bilen samles hos os, hvorefter vi fordeler dem i henhold til splittet mellem erhvervs- og privatkørsel. Du skal løbende holde regnskab med fordelingen af din kørsel. Dette klares med en GPS tracker forbundet til en App på din telefon. Al administration vedrørende aftalen foregår hos Autoteknika. Det giver tryghed og sparer ressourcer hos dig og din virksomhed.

Forsikring og service

Forsikring
Vi tilbyder attraktiv forsikringsordning på alle typer personbiler. Det betyder en lav præmie samt mulighed for tillægsydelser som fx friskade, forrude og dækning af yngre førere. Dit leasingtilbud vil altid indeholde et tilbud på forsikring af din bil.

GPS-tracker
Langt hovedparten af biler, som flexleases, bliver mødt af et krav fra forsikringsselskabet vedrørende installation af en GPS-tracker. Vi er DEFA Specialist Center - godkendt af forsikring og pension, og dit tilbud vil tillige indeholde en pris for installation af en DEFA tracker.

Service og vedligeholdelse
Ejerkredsen bag AUTOTEKNIKA driver bl.a. Bosch Car Service i Hjørring og er i den egenskab specialiseret i alle gængse bilmærker. Vi giver gerne et bud på service og vedligeholdelsesaftale på din nye bil. Herudover har vi eget plade- og malerværksted.

Autoteknika